het winkelen

het winkelen

In deze blog wil ik je graag een aantal tips geven die ik heel erg handig heb gevonden, het zijn echter wel hele verschillende dingen dus alvast mijn excuus als je er geen draad meer aan vast kunt knopen straks. Ik wil er echter wel aan toevoegen dat het een gevarieerd zooitje is wat hieronder komt te staan. Ik heb een groot en breed interesse veld, maar als ik ergens geen interesse in heb is het winkelen, mijn vrouw en dochter denken daar anders over. Daarom is mijn tip om de dames samen op stap te laten gaan. Nu zal je denken die man is niet goed bij zijn hoofd, nou het is voordeliger om ze samen één keer flink te laten winkelen, dan om elke week met ze mee te moeten en maar elke keer voor elk wissewasje mijn portemonnee te trekken. Wanneer ze samen winkelen geven ze gegarandeerd teveel geld uit, daar schrikken ze van zodat ze genoeg hebben van winkelen voor de rest van de maand.

Hoe houd ik mijn vrouwen tevreden

1. Door ze samen te laten winkelen
2. Door alles wat ze aanschaffen goed te bekijken als ze thuis komen
3. Interesse te tonen in wat ze gekocht hebben – niet in wat het gekost heeft
4. Nonchalant vragen wat de schade dit keer was

Mijn tweede tip is: schipholparkerenvergelijken.nl een handige website waar ik al een aantal keren dankbaar gebruik van heb gemaakt. Aanrader voor eenieder die met het vliegtuig op vakantie gaat vanaf Schiphol. Zeker nu er zoveel problemen zijn met het OV rondom Schiphol telkens. De derde tip die ik je wil meegeven is een koptelefoon aan schaffen. Zeker handig wanneer je nog even een blog wilt schrijven terwijl je vrouw en kind op de bank tv aan het kijken zijn – concentratie zonder dat je naar een zolderkamer verbannen wordt. Voor mijn vierde tip wil ik inhaken op mensen die een hond als huisdier hebben, een beloningsbal is een geweldig stukje speelgoed. Je hond is als het een goede bal is zeker een half uur tot een aantal uren zoet met het doorkrijgen hoe ze de snoepjes eruit krijgen. Een zoete hond is een rustige hond en doordat ze zo druk zijn met hun beloning heb je er later ook nog een mooi vloerkleedje aan.